Navigate Up
Sign In

Mobil Applikationer

Mobil applikationer giver hidtil usete muligheder for at forbedre produktiviteten og reducere omkostningerne. Ved at knytte den mobile arbejdsstyrke til en central database server kan forretningskritisk information stilles til rådighed når- og hvor-somhelst. Men mobil applikationer har nogle unikke udfordringer, herunder mindre skærmareal, mindre tastatur, mindre processorkraft og ringere internet-forbindelse.

Når man udvikler en mobil applikation er skærmarealet af stor betydning for dialog og usability. Antallet af felter og knapper der er plads til på ét skærmbillede er måske 5 eller 6 og det betyder, at en samlet logisk sekvens af indtastninger må fordeles på flere skærmbilleder.

Tastaturet er typisk 30 gange mindre end et almindeligt tastatur og kan ikke anvendes i samspil med et pegeredskab (mus). Det betyder, at der skal tænkes grundigt over antallet og typen af input-elementer, jo færre klik og taps des bedre.

Når en mobil applikation er i brug foregår det i sagens natur ”i marken” og her er svartid altid ekstrem kritisk. Hvem kender ikke den kunstige pause der altid opstår når folk tager deres mobile kalender frem? Mobil applikationer er simpelthen nødt til at være ultra responsive og med mindre processorkraft og ringere internet-forbindelse er kort svartid en ekstra spændende udfordring.

Hos Valuesoft har vi erfaring med de tre største platforme, dvs. iPhone, android og Windows Mobile.

Valuesoft logo
Telefon: 70 230 230
Email: info@valuesoft.net
Valuesoft ApS
Randrupvej 44
DK-2610 Rødovre
CVR: DK26757762
Copyright © 2013