Navigate Up
Sign In

Oversigt

Projekter som involverer udvikling af software eller opbygning af software baserede systemer involverer typisk også mange af virksomhedens forskellige kompetencer. Én af de første og vigtigste forudsætninger for enhver opgave er velfungerende kommunikation.

Hos Valuesoft vil vi derfor sørge for, at du altid er i kontakt med folk der forstår din verden og det du taler om.

Webudvikling

Uden webudvikling ville der ikke være ret meget tilbage af os. 75% af de applikationer vi bygger er målrettet til web og dette er formodentlig ingen overraskelse for nogen. Internettet er en stor del af software udvikling i dag, selv om mobil applikationer til især iPhone og iPad er i rivende udvikling. Med mere end 50 web-projekter på samvittigheden er der en god chance for, at vi også vil kunne hjælpe dig med dit web projekt.

Læs mere

Mobil Applikationer

Mobile enheder (smartphones) har i mange år været mere ”smarte” end brugbare, ihvertfald for alle de såkaldt alimindelige brugere. Men idag ser det endelig ud til, at de mange ekstra funktioner rent faktisk fungerer og i et acceptabelt tempo. Udover email-, kalender- og web-funktioner, som er de vigtigste, er det nu muligt at afvikle pålidelige special-applikationer og ligeledes i et brugbart tempo.

Spørg Valuesoft tilråds og lad os hjælpe med en samlet løsning.

Læs mere

Database Udvikling

Applikationer uden en underliggende database er ikke særlig anvendelige, de har nemlig glemt alt næste gang du åbner dem. Alle applikationer har brug for permanent lagerplads uanset teknologi og omgivelser.

En af de første aktiviteter indenfor software udvikling er database design og det er også én af de vigtigste. Et godt database design handler i sit udgangspunkt altid om en afvejning af de samme parametre, vækst og udvidelse, vedligehold og hastighed.

Valuesoft har mange års erfaring med database design og udvikling, lad os hjælpe med dig med alt ligefra de første vigtige beslutninger.

Læs mere

Windows Programmering

Programmer til Windows kan opdeles i mindst tre almindeligt kendte grupper. 1) Dem med en grafisk brugergrænseflade, GUI-programmer, 2) Kommandolinie-programmer som afvikles fra en shell prompt (DOS) og 3) Windows service programmer.

I relation til GUI-programmer er web-applikationen ofte et alternativ, men der kan være forhold der taler for at udvikle en egentlig Windows applikation. Årsagerne kan være mange, én af dem kunne være et ønske om udvikle én applikation, som kan afvikles på Windows Desktop, Windows Mobile og i en Web kontekst.

Formålet med kommandolinie-programmer er ofte, at de skal udføre nogle bestemte opgaver hurtigt, effektivt og automatisk (ingen interaktion). Kommandolinie-programmer er således velegnede til at indgå i løsninger der skal automatisere opgaver.

Med Windows service programmer kan man løse de samme opgaver som kommandolinie-programmer og flere til. Windows service programmer er meget velegnede til, at implementere robust automatisering, server- og klient-funktionalitet og samtidig sikre, at de pågældende tjenester er tilstede når Windows er startet.

Overvejer du om en Windows service ville være en god løsning? Spørg Valuesoft og lad os hjælpe dig med dine overvejelser.

Læs mere

Software Consulting

Resultaterne af brainstorming, diskussion, research, analyse og rådgivning er formodentlig noget af det mest værdifulde vi kan bidrage dig og din virksomhed med.

Software projekter involverer mennesker, forretning, teknologi og tusindvis af parametre. Software projekter er altid unikke og det kræver mange års erfaring, at omsætte en kompleks virkelighed til noget der er enkelt, simpelt og nemt at forstå.

Hos Valuesoft er vi gode til at lytte og vi stopper ikke med at stille spørgsmål før vi forstår din virksomhed, din virkelighed og den problemstilling du gerne vil have en løsning på.

Har du en gennemarbejdet kravspecifikation eller har du netop fået en idé og har brug for nogle at diskutere den med? Du er altid velkommen til at kontakte os, ring til Valuesoft på 70 230 230 og lad os tale om det.

Læs mere

IT Konsulenter

Leder du efter teknisk personale med bestemte kvalifikationer med henblik på ansættelse eller blot en freelancer i en afgrænset periode?

Valuesoft har kun dygtige medarbejdere og råder samtidig over et solidt netværk af kontakter inden for IT og software industrien. Valuesoft kan derfor hjælpe virksomheder, der søger efter en profil med et bestemt sæt af kompetencer.

Ring og fortæl os hvad du søger – og vi finder den helt rigtige til opgaven.

Telefon 70 230 230

Læs mere

Valuesoft logo
Telefon: 70 230 230
Email: info@valuesoft.net
Valuesoft ApS
Randrupvej 44
DK-2610 Rødovre
CVR: DK26757762
Copyright © 2013